Beoordelingen van Mother India Amsterdam

Recente recensies

4.0
Ruben Meesters
28 november 2022

Ik had de big mother special besteld (Butter Chicken & Lamb Curry)Echt super lekker eten, heerlijk. 1 verbeterpuntje; het bakje met aloo mattar was voor de helft gevuld. Maar ook echt heel lekker. Ik ga hier weer snel bestellen!!!

Koen
27 november 2022
Maud
24 november 2022

Op tijd, warm genoeg, super lekker en heel veel! Top zaak!

Wolfling Heidi
23 november 2022

Zoals gewoonlijk superlekker. Dit is een klein restaurantje en het eten is vers, dus houd daar qua tijd rekening mee als je bestelt. Ik ben al vele jaren een tevreden klant.

Bep
13 november 2022

Heerlijkr saag paneer met garlic naan en bahji met butter naan gegeten van Mother of India. T was weer heerlijk! Bedankt voor dit lekkers weer

m.koopmans
12 november 2022

was weer heerlijk en snel en warm bezorgd !!!

Carla Denneman
7 november 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk en ook lekker warm bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Stevens
28 oktober 2022

Lekker, niet duur en altijd op tijd!

J.
24 oktober 2022

1uur en 50 min duurde het voordat de bestelling bezorgd werd. Na 5 kwartier wachten, gebeld met de vraag of de bestelling was doorgekomen en er werd verteld dat de bestelling bijna onderweg was. Uiteindelijk bleek dit- na wederom een telefoontje 30 min later- een andere bestelling te betreffen( “sorry, vergissing met andere bestelling”). Na bijna 2 uur werd het eindelijk bezorgd. Naan brood was ijskoud. Alle begrip dat het langer duurt tijdens drukke weekend avonden, maar 2 uur voor 2 gerechtjes en Naan is onacceptabel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies van Pesch
23 oktober 2022

Beste lezer, dank voor het lekkere eten. Helaas ontbrak er wel wat aan onze bestelling: de sausjes van de papadums en de naan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 oktober 2022

Heerlijk eten

Max.
23 oktober 2022
A. Schenke
16 oktober 2022

Moesten een uur wachten, vandaar 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlos Huigens
8 oktober 2022

Smakelijk en zelfs op een vrijdagavond snel bezorgd (30 min)

Andrea
26 september 2022

Ik wil graag even feedback over mijn bestelling van gistern geven: Ik heb 1.5 uur op mijn bestelling zitten wachten. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt bij jullie. Na 80 minuten belde ik - het leek alsof mijn bestelling was vergeten. Het kan gebeuren, maar ik had het leuk gevonden om tenminsten een "sorry" te horen of misschien een tegenmoetkomen met de kosten te krijgen vanwegen de lange wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berend Kruize
19 september 2022

De bestelling werd bijna een uur na de opgegeven tijd bezorgd. Het eten was vrijwel koud toen het werd uitgepakt en moest worden opgewarmd. Het zal wel druk geweest zijn maar dan nog...zo lang hebben we nog nooit hoeven wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
7 september 2022

Eten is altijd fantastisch. Bestelling duurde wel anderhalf uur.

G.
4 september 2022
Stella
3 september 2022

It took them close to 2 hours to deliver. Food was cold. Would not recommend.

Brian
29 augustus 2022
Kieran
23 augustus 2022

Spang!

J.A. van der werff
17 augustus 2022

bijna twee uur na bestelling bezorgd

Frank JM Stevens
10 augustus 2022
Faye
3 augustus 2022

Heerlijk vers, lekker kruidig. Ik had het Bollywood menu en dat was ruim genoeg voor 2 personen.

Iriis van de Laar
23 juli 2022

Heerlijk eten, mooie smaken. Leuke actie met combinatie menu's voor 2 personen

Zafer
21 juli 2022
Anoniem
21 juli 2022

Heel lekker eten Goede butter chicken, lekkere sausjes bij papardam. Vriendelijke bezorger

Marnix
12 juli 2022

Top.

Rob Stringer
10 juli 2022

I ordered at exactly 17.00 to beat the rush. It was almost 2 hours to be delivered. I was told it would be with me in 10 minutes when I called, but took another 30 mins. The naan bread was also missing. I don't think I'll be ordering again, after more than 5 years of being a customer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jola
10 juli 2022

Eten als vanouds heel lekker! Echt iets om je op te verheugen. Helaas was de garlic naan vergeten. Bezorging half uur te laat, kan gebeuren op zaterdagavond, geen probleem.

G.
26 juni 2022

Eten was heerlijk én goed op temperatuur. Bezorging was snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catharina
5 juni 2022

Heel lekker eten en snel thuis afgeleverd

Kim
4 juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk lekker, maar de bezorging kwam een half uur te vroeg! Gelukkig was mijn man al thuis, maar ik moest nog een half uur voor ik thuis was. Toch een jammer begin van een verjaardagsmaal. Wat is het nut van op een specifieke tijd laten bezorgen als er zoveel te vroeg wordt bezorgd? Jammer.

Harry
1 juni 2022

Zeer lekker eten! Zoals altijd!

GDK
27 mei 2022

Food was delicious and the delivery was quick. We are from India and know the taste of every bit. I would say Mother india comes near to its authenticity. Keep it up.

slangen@kpnmail.nl
19 mei 2022

Teleurgesteld. Gerecht met kip besteld (géén filet) maar zo droog, kurkdroog. Ben gewend dat kip aan het bot sappig is. En bezorger was nors met (integraal?)helm op! Misschien moet ik volgende keer weer contant betalen en laat bezorger iets van zijn gezicht zien. Nooit eerder niet tevreden geweest over eten en/of bezorg(ing)er!

The silent one
10 mei 2022
FJ
30 april 2022

Heerlijk vegetarisch eten! Aanrader

Tobia
30 april 2022

Heerlijk eten

Peter
23 april 2022

het heeft bijna anderhalf uur geduurd voordat het eten kwam, het was lauw en de pappadums waren gecrusht, de gerechten hadden veel te lang in de plastic tas gezeten, dus de bezorger heeft er veel te lang overgedaan, wij wonen 10 minuten van Mother India

Ck
23 april 2022

Tasty food, good portion, we enjoyed the vegetarian set menu. Delivery service was good.

Max
20 april 2022
Schuil
17 april 2022

Bezorgen duurt altijd veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
10 april 2022

Het eten was lekker. Echter heb ik in plaats van veg Samoa’s, meat samosas gekregen en ipv een veg korma curry, een paneer korma curry.

cora
5 april 2022

Heerlijk eten.

Callenfels
3 april 2022

Super super lekker. Goed pittig en goede porties. Houden zo!! Heel veel dank!

L
1 april 2022

100 minuten bezorging is echt te lang

wolfling heidi
21 maart 2022

Weer heerlijk gegeten, dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
26 februari 2022

De bezorgtijd was iets langer dan anders, want vrijdag. Het eten was heerlijk, zoals altijd en meer dan genoeg, zoals altijd. Alleen de naan een beetje elastisch (want vrijdag?). De garlic naan leek beter. We hebben genoten!

Thomas Winther Andersen
12 februari 2022
Janarie
11 februari 2022

Het was nog beter dan de vorige keer, ronduit heeerlijk. De naan piep ik altijd even op, dan is het smullen. De bezorger kwam uit zichzelf naar boven , vind ik toch ook prima hoor, dan rest een fooitje

Alies
4 februari 2022

Heerlijk vegetarisch menu voor 2. En.. mijn excuses, ik had jullie per ongeluk gebeld en de arme bezorger heeft heel ver moeten rijden... Hulde voor zijn nog vrolijke humeur!

Iris
26 januari 2022

Heerlijk gekruid en smakelijk eten. Mooie deal 2 gerechten voor nog geen 23 euro.

Olivier Keegel
25 januari 2022

De kwaliteit van de gerechten is altijd dik in orde. De bezorging duurde wat lang, deze keer, meer dan een uur.

Henk Zilder
25 januari 2022

Paperdams waren niet geleverd. dat is het enige minpunt. eten was zo als we gewend zijn voortreffelijk.

Max
19 januari 2022

Duurde meer dan 1,5 uur voordat het er was.

Marcel Zijlstra
19 januari 2022

Zoals altijd: heerlijk eten!

lee kamp
15 januari 2022
Stelli
3 januari 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging. Aanrader!

Iris van de Laar
18 december 2021

lekker veel eten en goede kwaliteit. Heerljk!

Rachella
13 december 2021

Normaal ben ik heel tevreden over het eten, ik bestel vaak bij Mother India maar dit keer was de naan nog heel vochtig/papperig. Totaal niet krokant en de kip van de butterchicken was erg droog. Heel erg jammer maar ik heb dit keer niet lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Meijer
12 december 2021
Lisa
1 december 2021
Martijn
27 november 2021

4x mango lassi besteld, helaas niet geleverd. Kan een keer gebeuren. Hopelijk wordt het te veel betaalde snel teruggestort.

Evgeniy
24 november 2021
Tobias
21 november 2021

De lam korma was smakeloos, alleen smaak van kokos en zonder enige pit. Bovendien zonder rozijnen, maar wel met een hele schijf ananas! Uit blik! Verder was alles gewoon smakeloos en waren ze de sausjes vergeten, waar ik om had gevraagd. Alleen de lamb saag is er echt lekker, verder eigenlijk niks. Jammer.

Evgeniy
15 november 2021

Big Mother Menu was super lekker and was indeed worth its price, thank you!

J.A. van der werff
15 november 2021

Naan en Saag echt heerlijk klaargemaakt, goed van smaak, lekker pittig, etc. Dit krijg je niet snel in A dam, bezorger stormt de trap op en brengt het naar boven, dat was weer heel vriendelijk, vorige keer moest ik naar beneden , dan geef ik geen fooi.. Maarrr k heb wel een uur en 10 min moeten wachten, dat kan natuurlijk niet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi
31 oktober 2021

Heerlijk

Jasmine
17 oktober 2021

Helaas was de rijst dit keer droog. De bezorging duurde erg lang, bijna 1 1/2 uur! Verder was het erg lekker

L
9 oktober 2021

Bestelling was laat bezorgd, meer dan 1:30 uur later naar dat wij hebben gebeld. Niet zo leuk als je trek hebt.

Alice
16 september 2021

Aanrader.

chaz g.
30 augustus 2021

Always great food from Mother India and super friendly service! Delivery can be sometimes too fast (30 minutes earlier than requested) but I suppose that's better than late.

Marieke Ruytenburg
23 augustus 2021

Dag! Ik bestel wel vaker bij jullie en altijd ben ik erg tevreden, maar deze keer werd mijn bestelling meer dan een half uur later dan de bezorgtijd geleverd, waardoor het eten lauw was. Logistiek is er denk ik dus iets niet goed gegaan, want ik woon maar vijf minuten van jullie vandaan. Volgende keer hopelijk beter! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
23 augustus 2021

Het eten was heerlijk.

Anke
20 augustus 2021

Altijd een snelle bezorging en heerlijke kwaliteit! En je ontvangt korting op je bestelling als je bij hen zelf via de site besteld. Wij bestellen hier regelmatig.

Remko
20 augustus 2021

Was niet zo smaakvol als andere restaurants die bezorgen

Marco van Hulst
16 augustus 2021

Bestelling was zeer snel geleverd maar lauw. Birjani was vooral veel pittige rijst met droge kip. Er gebeurde te weinig in het gerecht. Gerechtje met lamsvlees was mals en met ui en paprika was lekker. de curry zelf was wat onbestemd. Het uien gerechtje is een leuk idee waarvan de uitvoering waarschijnlijk veel beter kan. Naan was lekker, de raita was ok met veel komijn. Mijn verwachtingen waren wellicht te hoog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C&H
14 augustus 2021
Hannah
5 augustus 2021
Richard
26 juli 2021

Buitengewoon lekker kwalitatief indiaanse traditionele eten Bereid met liefde

Marcel Zijlstra
25 juli 2021

Altijd geweldig eten en snelle bediening bij Mother India!

Nina
18 juli 2021
Tom
15 juli 2021

Valt nooit tegen 😃

Cleo
13 juli 2021

Aan alles zit een machinaal smaakje, finesse ontbreekt, alles nét niet echt lekker, en bovendien niet allemaal warm (maar dat zie ik door de vingers). Nee. Geen aanrader.

G.
4 juli 2021

Eten was heerlijk en op temperatuur. De fried rice is een goed alternatief op de basmati rijst. Bezorging was ook heel snel! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m.b.
30 juni 2021
Patrick
27 juni 2021
Marnix
23 juni 2021

Bestellen, en binnen een half uur lekker smikkelen.

M.Koopmans
17 juni 2021

zoals gewoonlijk erg lekker en snel bezorgd !!!!

G.
31 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk eten. En de bezorging was snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannah
26 mei 2021

Altijd heerlijk eten en fijne bezorging. Ik bestel al jaren enkel bij Mother India als ik zin in Indiaas eten heb. 😋

Dagmar
18 mei 2021

Heerlijk en snel

arnold
13 mei 2021
Lekker eten
11 mei 2021
c&h
9 mei 2021

heerlijk eten, goede porties, goede service. Goede uitleg toen het even niet duidelijk leek wat bij de bestelling hoorde. Zou het anderen zeker aanraden om bij Mother India te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marnix
6 mei 2021
Fay
2 mei 2021

Top! Heerlijk mals en lekker kruidig. Eten kwam warm aan en ruime porties. Ik ben fan 🥳

Marnix
27 april 2021

Binnen 30 min. bezorgd !!! Smullen.

Rodney
17 april 2021
Eva Meijers
16 april 2021

Was zooooo lekker; heerlijk mals vlees, prachtige smaken...helemaal happy!

Liliana
16 april 2021

Altijd super lekker!

Veronica
15 april 2021

Delicious food, great service! Will happily order again!

Lisa
11 april 2021

Lievelings! Beste naan ever!

Joy
10 april 2021

Super fast delivery and food was still steaming hot. Thank you for the extra surprise. It was really tasty.

Paul
7 april 2021

Great food, great service. Thank you always for making delicious Indian food!

Muskaan
6 april 2021

Heel erg lekker en betaalbaar eten en Vriendelijk personeel

G.
4 april 2021

De Chicken tikka masala was uitstekend! De kipfilet was lekker mals. Bezorging was ook prima! Complimenten aan de chef en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rubinstein
2 april 2021

Ik hoef toch niet meer te zeggen wat ik de kip tika masala van MI bond ?

Marina
25 maart 2021

Het was ontzettend lekker!!! En meer dan genoeg. We gaan zeker vaker bestellen!!

Ody
25 maart 2021
Martijn
24 maart 2021

Gaat bijna altijd goed met de bezorgtijd, maar deze keer ruim een half uur te laat, terwijl we ruim van te voren hadden besteld en een tijdstip hadden uitgekozen. Dan moet het er ook zijn op dat moment. Eten is ook altijd lekker, maar nu dus wat lauw. Erg jammer!

Ferry
24 maart 2021

ze waren deze keer een beetje laat met de bezorging (normaal zijn ze altijd netjes op tijd) bollywood menu was heerlijk zoals altijd. zo het zo weer bestellen... wat ik ook bijna elke week doe. bollywood menu staat voor 2 pers wat idd normaliter klopt. maar als je zon obese knaap bent zoals ik is in je eentje ook geen probleem. pro tip gebruik de naan als servet dan heeft die daarna nog meer smaak

An
23 maart 2021

Ik begon al niet echt lekker met eten omdat de bezorger onbeleefd deed en me daarna nog anoniem belde om me de les te lezen. Spijt dat ik hem fooi heb gegeven. Vond de butter chicken tegenvallen en bovendien zat er koriander in terwijl ik gevraagd had of dat weggelaten kon worden. Beetje teleurgesteld dus.

Agnes
23 maart 2021

Super lekker! Vooral de vegetarische Thali, er zit een salade bij, maar een raita mis ik wel een beetje bij dit gerecht ... Vriendelijke en Snelle bezorging, top!

Esther
21 maart 2021

Het was heerlijk!! Grote porties, perfect op smaak en bezorging was op tijd, top! We bestellen zeker snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
19 maart 2021

Heerlijk!

Jaap
14 maart 2021

Butter chicken was lekker. Veggie samosas waren beetje klef maar zeker goed op smaak. Jammer alleen dat ik 2x de samosa heb besteld maar dan maar 1x saus krijg. Dit heb ik vaker bij hun meegemaakt. Beetje jammer voor een lekkere Indian.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Zijlstra
11 maart 2021

Geweldig eten! was alweer bijna 7 jaar niet bij Mother India geweest, vandaag omgereden om het weer eens te proeven. Dat ga ik vaker doen!

Jacques klok
9 maart 2021

altijd lekker en op tijd

Garry
7 maart 2021

Weinig smaak en een te zoete korma

Noud
7 maart 2021

Heerlijk en snel

Melanie
3 maart 2021
N.
11 februari 2021
Ka
2 februari 2021

Altijd goed

Claudia
17 januari 2021

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Kuper
13 januari 2021

Gistern hebben wij besteld om 18.30. Helaas kregen wij het de rijst en spinazie paneer en naan koud bezorgd en pas na 20.00uur. Ik heb 2 x gebeld en er werden verschillende redenen opgegeven. Ik zou ook worden terug gebeld dor de leiding gevende omdat ik het ontzettend jammer vond van het eten dat ik moest opwarmen. De leidinggevende heeft niet teruggebeld. We zijn dol op het lekkere eten van M.I. We hopen teruggebeld te worden met een tegemoedkoming.

Rodney
12 januari 2021
Annette
9 januari 2021
Ka
6 januari 2021
JvdW
1 januari 2020

Top gewoon

Anne
31 december 2020

Bezorging duurde een uur vonden we wat lang wachten. Eten was weer heerlijk, behalve de kip Tandoori die was wat nattig niet knapperig.

Charlotte Hillebrand
29 december 2020
Lisette
28 december 2020
Omer
28 december 2020

We are loooong time regular customers. Food this time was fantastic, except for the samosas, which had dough that was extremely thick, over-done and therefore dry. This is the first time this happens to us with your samosas. Usually they're super good!

Martin
28 december 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en de samosas waren ook zeer smakelijk , zeker tot de volgende bestelling ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
26 december 2020
Rodney
19 december 2020
claudia
12 december 2020
J.M.
7 december 2020

The Saag Paneer was good, but the Bartha contained way too much oil. Would prefer a lot less oil. Would be tastier and healthier!

Lisette
7 december 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rodney
3 december 2020
Margreet
2 december 2020

De maaltijd kwam een uur te laat. Wel lekker eten

MarinaV
26 november 2020

Een aantal jaren geleden was dit echt een superlekker restaurant, waar ik bijna elkee week iets afhaalde. Ik heb van de zomer geprobeerd, vandaag weer maar helaas is de kwaliteit van het eten niet te evenaren met wat het was. Erg jammer!

RODNEY
22 november 2020
Amsterdammer
22 november 2020

Het vegetarische menu voor 2 personen besteld om 19.00u, de beatelling was er pas om 19.30. Voor 2 personen is 1 papadum wel erg weinig. Deze was tijdens vervoer ook nog es geheel verkruimeld. De naan was helemaal koud, rest van gerechten ook niet meer warm. Portie is ruim voor 2, mango lassi zalig.

Fam.Metz
19 november 2020

Heerlijk eten!

Fernweh
16 november 2020

3 keer bellen om vergeten keer te laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
14 november 2020
Lotje
14 november 2020

Altijd goed. Aardige mensen

Donna
8 november 2020
Stefan
3 november 2020

Gekozen voor bezorging door Mother India vanwege de samenstelling van het Mother Magic Menu. Zeker niet teleurgesteld. Heerlijk en betaalbaar eten met klantvriendelijke service!

Annette
1 november 2020

Heerlijke gerechten en prima bezorging. Een aanrader!

Caroline
31 oktober 2020
Lara Bakker
31 oktober 2020

Chicken tikka en paperdam besteld. Bij de paperdam zitten twee bakjes voor 1/5 gevuld met waterige saus. De chicken tikka is zonder saus, staat niet goed aangegeven op de site. Het is alleen kip. Als die kip nou echt lekker was geweest, was het prima geweest maar die is gortdroog. Absoluut geen aanrader, zonde van je geld.

Andrey
29 oktober 2020

Duurde 1,5 uur en meerendeel van het eten was te koud. We moest het zelf opwarmen, kwaliteit is goed.

Rodney Victorino
23 oktober 2020
Anoniem.
21 oktober 2020

Top !!!!

Jesse
20 oktober 2020

Snelle bezorging maar het eten zelf was vrij matig, butter chicken was erg zoet

David Rozema
20 oktober 2020

Heerlijke Madras!

Martijn
19 oktober 2020
Marije Goekoop
18 oktober 2020

echt afschuwelijk: als het zou kunnen NUL sterren. Ik woon enkele maanden per jaar in India, dus ben zeer bekend met de indiase keuken en dit was echt beneden peil en zonde van mijn geld en al het plastic en folie wat voor deze maaltijd is verspild. lk ben eigenlijk in shock! De kip was nog rauw, de garlic nan koud en de rest van het eten ook heel flauw van smaak en echt heel heel slecht. Kortom: nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Namaste
16 oktober 2020
FJ
15 oktober 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten! Absoluut een aanrader!

J de Boer
6 oktober 2020

Wat een ongelooflijk slechte service! We hadden iets te vieren vanavond en besloten daarom lekker eten te bestellen. Om even voor vijf uur besteld voor bezorging om kwart over zes. Om zeven uur was er nog niks bezorgd, inmiddels kregen we best een beetje honger, dus gebeld met Mother India, waar de telefoon niet werd opgenomen. Even later werd ik gebeld met de vage mededeling dat de bestelling niet door kon gaan want dat de kok ziek was. Dit was dus twee uur nadat ik besteld had, de website deed het gewoon en ik had ook betaald. De website was niet afgesloten, was de verklaring. Oh ja, en mijn geld krijg ik over een paar dagen teruggestort, dat dan weer wel. Nooit meer Mother India voor mij.

Erna
6 oktober 2020

Weinig te beoordelen als het eten nooit is geleverd. Gelukkig had ik niet betaald. Bestel vaker en het eten is gewoon goed.

Joy
2 oktober 2020

Always good food 👍🏼

Merel
2 oktober 2020

Het eten was heerlijk, maar niet erg warm en kwam 45 minuten later dan de afgesproken tijd.

JeWa
30 september 2020

Biryani is super!

de Boer
30 september 2020

De mango lassi was lekker De papadum was hier en daar een beetje te zwart, wat hem daar bitter maakt De peshawri naan was goed qua zachtheid van het deeg en redelijk goed op smaak, maar ik vond hem te droog. Soms maken restaurants naan weer veel te vet, maar hier had echt iets meer vet in gemoeten.. Het ijs heb ik in de vriezer gedaan, was nu een koude saus waardoor ik even moest proeven wat het was.. Wel lekker. Maar ook wel erg weinig. Er zat nog een bakje bij, yoghurt achtig. Was dat een van de 2 sauzen voor bij de papadum? Had ik verkeerd gelezen dat er 2 sausjes bij de papadum hoorden? Of was dat bakje raita? Misschien kunnen jullie op bakjes schrijven wat erin zit, dan hoef je niet te proeven. Hoewel mango lassi wel meteen duidelijk was.. Al met al hoop ik heel erg dat de papadum en naan iets beter worden, dan zou ik dat (en dan ook andere dingen) vaker gaan bestellen. Groet!

Fay feetje
24 september 2020

Heerlijk eten en snel gebracht :)

Lucas
20 september 2020
SL
6 september 2020
Sjors Martens
4 september 2020

Heel lekkere kofta. De naan zag er goed uit maar was wat 'chewy', zou stuk knapperiger mogen maar wellicht is dat lastig bij bezorging?

MB
29 augustus 2020

Menu altijd goed maar volgende keer toch weer via Uber eats - bezorging duurde ruim een uur

Koor
26 augustus 2020

Eten stond goed ingepakt klaar op de afgesproken tijd (we haalden zelf) royale porties. Heerlijk naan brood helaas smaakte de chicken vindaloo wat “plat” had zeker de gewenste scherpte maar miste diepte. De (huisgemaakte) Paneer korma was heerlijk zacht en paste goed bij de vindaloo maar er zaten helaas geen rozijnen en amandelen in de mooie dikke kokossaus. Bijgerechten niet bijzonder wel sympathiek dat ze er gewoon bij zaten. We gaan zeker nog een keer iets anders bestellen gezien de andere beoordelingen. De gegeven korting overigens ook een sympathieke verrassing.

Adam Sandor
23 augustus 2020

Everything was great as always :)

Marnix
21 augustus 2020

Heerlijk !!!

Rodney
20 augustus 2020

Heerlijk

Anoniem
10 augustus 2020
ja vd werff
27 juli 2020

prima LamSaag, de Naan was de vorige keer warmer, maar dit is prima Indiaas eten

Jacques
26 juli 2020

Lekker, zoals altijd.

Rogier Slikkerveer
12 juli 2020

Supersnel gebracht en super lekker zoals altijd 👌🏻

Judith
11 juli 2020

Weer heerlijk gegeten, vlees én vegetarisch. En mooi op tijd bezorgd.

Karin
2 juli 2020

Heerlijk!

Kira
9 juni 2020
Jeanette
28 mei 2020

Ik ben heel tevreden met Mother India: het eten is vers en de porties zijn ruim. En altijd snel bezorgd, echt aan te raden! Ik weet nog niet wat ik het lekkerst vind, dat ben ik aan het ontdekken.

Adam S
27 mei 2020

Just the best Indian food. We love this place

Andrey
19 mei 2020
Ritchie
18 mei 2020

Heerlijk eten! Enorme naans, met veel smaak! De lam curry is ook een aanrader!

Jip van de wiel
22 maart 2020

Genoten tijdens deze crisis

Sanne
22 maart 2020

Ons lievelings! En keurig contactloos bezorgd!

cher
21 maart 2020

vegetarisch thali besteld. gevraagd om butter saus apart. Hebben ze niet geleverd. Het eten leek wel vluchtig klaargemaakt te zijn. Aardappel droog en geen smaak. Sorry

Beek
21 maart 2020

Altijd heel lekker, super service!

ML
20 maart 2020

We bestellen regelmatig en zijn altijd super tevreden met het eten. Op spits tijden en dagen kan het wel lang duren voor de bestelling aan komt. Maar dat is ook het geval bij andere indiase restaurants. We bestellen nu altijd buiten spits en dan leveren ze erg snel!

yvonne
6 maart 2020
Ij
28 februari 2020

Lekker gegeten, de formule voor 2 personen was precies genoeg!

Dax
22 februari 2020
Hanna
17 februari 2020

Had bij de bestelling aangegeven very mild. Bij 2 gerechten was dit redelijk maar het 3de gerecht was zo heet en niet te eten. Gebeld om klacht door te geven en ik zou teruggebeld worden. Helaas nog niet gebeurd. Bestel hier vaker maar vaak worden de opmerkingen niet gelezen

Caroline
17 februari 2020

Ondanks de regen en het weekend een hele snelle bezorging! Het eten was lekkker en warm. 4 sterren omdat in onze opinie de smaken van de gerechten iets aangepast waren aan de “nederlandse” markt en iets van de diepgang van een authentieke indiase maaltijd in een restaurant missen? Wij vonden het zeker lekker en goede kwaliteit!

Monique
15 februari 2020

Snelle bezorging. Alles goed verpakt. Verse kruiden en groenten. Lekker zoals altijd. Flinke porties!!

Monique
15 februari 2020

Snelle bezorging. Alles goed verpakt. Verse kruiden en groenten. Lekker zoals altijd. Flinke porties!!

Suzan
4 februari 2020

Helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
22 januari 2020
Anne-Marie
20 januari 2020

Altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Beek
20 januari 2020

Altijd heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derek Henderson
20 januari 2020

The rice was over cooked, too soft, it was really disappointing. The rice was in lumps of mashed broken soft rice, instead of the usual fluffy rice. Ruined my meal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne m bogers
23 december 2019

heerlijke mix grill. de salade is nogal summier, das jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dax
18 december 2019
Jessica
16 december 2019

We bestellen vaak bij Mother India, maar deze keer was het een teleurstelling! Het eten zou om 17.45 bezorgd worden, maar kwam (na 3 keer bellen) een uur later. Vooral het verwachtingsmanagement was slecht - bij de 1e keer bellen zou de bezorger er binnen 5 min. zijn en bij de 2e keer bellen zou de dame ons terug bellen zodra ze de bezorger gesproken had (gebeurde niet). Erg jammer dat een bedrijf met zulk lekker eten, zulke slechte service kan leveren. Helemaal omdat de prijzen best hoog zijn. Toen het eindelijk was, was het eten lauw en ontbrak de bijbestelde cheese naan. Een teleurstelling dus! En begrijpelijk dat het op sommige momenten (zoals zondag) drukker is dan normaal, maar manage de verwachtingen beter - dan voorkom je teleurstellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
13 december 2019

Best Indian food in town!

Tamara La Lau
30 november 2019

Wij hebben altijd met veel plezier bij Mother India besteld. Daardoor hadden we met een gerust hart een grote bestelling geplaatst. De laatste keer dat we bestelden was echter al weer een tijdje geleden. We merkten dat onze favoriete gerechten veranderd zijn. De Bartha viel zeer tegen en ook de Chana Massala was lang niet zo smaakvol als eerder altijd het geval was. Beetje smaakloos zelfs. Erg jammer, daar we erg naar de bestelling uitzagen. Misschien is er een nieuwe kok? De bezorging duurde ook vrij lang, maar dat was misschien doordat het vrijdagavond was. Zou niet erg zijn als het eten heerlijk was geweest als voorheen.

Chaimae
26 november 2019

Heerlijk butterchicken en lamscurry echt een aanrader

Anoniem
25 november 2019
Alexander
25 november 2019

Was top.. gerechten waren extra pittig zoals wij hadden aangevraagd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Omer
24 november 2019

We've been your very faithful clients for several years already. For us, you had the best Indian food in Amsterdam. However, you obviously changed your chef/ cook, and the new one is not nearly as good as the previous one. It's not bad, not at all... but it's not the amazing complex flavours we were used to for so long: The space of the roganjosh was actually bland, the saag paneer lacking depth, the Dahl makhani same. The samosa kept its great taste though. I really hope you can get the old cook back, as we, after having been disappointed for the 3rd time, are going to look for another favourite. BTW, one other thing that could get us back to you - is if you stop using plastic for packaging all the food. There are good alternatives which are much more friendly to the environment.

Pablo
23 november 2019
Janou
21 november 2019

Altijd lekker!

Rodney
21 november 2019
K verhoeven
13 november 2019

Gevraagd om pittige gerechten maar helaas nogal gematigd van smaak. Niet zoals ik gewend ben van m india

G.
3 november 2019

Het eten was heerlijk, zoals altijd! Bezorging was ook uitstekend. Ik bestel de volgende keer weer bij Mother India :)

Bente
2 november 2019

Ik bestelde een vast menu. Als opmerking bij de bestelling vroeg ik om een plain nan te leveren ipv garlic nan. Ik bestelde er ook nog een gewone nan bij. Ik belde er nog achteraan om dit mondeling ook nog te vragen. Wat werd er geleverd? Twee garlic nan... Heel jammer, want dat konden we wegggooien want lust men hier in huis niet. Verder kwam de bezorger later dan vooraf was aangegeven. Het eten op zich is lekker.

Martin
25 oktober 2019

Het eten was weer heerlijk alleen de bakjes hadden gelekt en was een kliederboel geworden maar was wel heel erg lekker

Trudimia
21 oktober 2019

Het eten is heerlijk. De sla stelt niet veel voor. Zo wat ons betreft meer mogen zijn. De slablaadjes mogen ook verder, ze waren bruin.

Frans
21 oktober 2019

Duurde veel te lang. Ruim anderhalf uur moeten wachten. Eten was zoals gewend wel weer heerlijk, maar wel wat lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
15 oktober 2019

altijd lekker - de beste in Amsterdam

Kel
14 oktober 2019
Tom v d Berk
14 oktober 2019

Het eten was erg lekker maar wel flink afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nadia
7 oktober 2019

Vaker besteld bij Mother India, maar deze keer helaas zeer slechte ervaring gehad. Eten werd pas na 1,5 uur bezorgd en was koud. 2x gebeld om te vragen waar bestelling bleef. Naan brood was koud en hard. Ook garlic naan gekregen ipv de bestelde normale naan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasper
29 september 2019
Olivier
23 september 2019

Voortreffelijke gerechten. Ben hier al 15 jaar klant. Bezorging duurde langer dan een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits
22 september 2019

Het eten zat meer in de plastic tas dan in de bakjes. Twee bakken open alles zat onder de saus. Bij nabellen werd erg moeilijk gedaan over nieuwe levering. Niet heel goede service dus. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
5 september 2019
Marijke
1 september 2019

Snelle bezorging en lekker eten!

G.
31 augustus 2019

Eten was uitstekend en bezorging ook!

ym bogers
30 augustus 2019

na 1 uur wachten heb ik gebeld met mother india en bleek bestelling "vergeten" te zijn. excuses en na ca 20min bestelling bezorgd. wat mij betreft minder kip meer saus en groente. was wel lekker.

Nk
27 augustus 2019
Jef
27 augustus 2019

Top!

Max
20 augustus 2019
Darcus
19 augustus 2019

Always really lovely food and the delivery is fast as well.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.S.
17 augustus 2019

Chana masala en saag paneer, samosa's en papperdam, heerlijk zoals altijd. Vorige keer was de cola vergeten, maar nu, zoals afgesproken erbij (+1 extra, netjes!). Bestelling kwam ruim 20 min. later dan verwacht, verder prima! Minder plastic en aluminiumfolie zou milieuvriendelijker zijn, dat is zeker een verbeterpunt.

Martin
17 augustus 2019

Zoals altijd de beste butter chicken heerlijk zachte kip en de lekkerste garlic naan

Vl
17 augustus 2019
Marie-Josee Slangen
13 augustus 2019

Genoten van de vegetarische samosa's en de Chicken Curry was ook naar wens.

Ingrborg
5 augustus 2019

Heerlijk en snel als je het zelf ophaalt

Dax
1 augustus 2019

Het was erg lekker en op tijd. Alleen waren helaas sommige doosjes niet helemaal goed gesloten, waardoor ze lekten.

Arno
29 juli 2019

Duurde meer dan uur en eten was een zooi in de tas (op de kop, overal doorgelekt, bepaalde producten volledig geplet).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dylan
22 juli 2019

I have been ordering from Mother India for years now and have never had a reason to try anywhere else. Having lived in the UK before coming to The Netherlands I was very spoiled by the high quality of curries and was generally very disappointed by the bland and tasteless options here. Not Mother India. Their curries are delicious, spicy and full of flavour. The chicken saag is amazing and service always speedy. Highly recommended!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Uterwijk
30 juni 2019

Het eten heeft een goede kwaliteit prijsverhoging. Maar is een beetje te veel aangepast aan de westerse smaak, jammer! De bezorg kwam precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
23 juni 2019

Normally the food is very good, bit now it was too spicy.

Netti
12 juni 2019
M.
11 juni 2019
Melanie
8 juni 2019

Heel lekker gegeten!

Olivier
3 juni 2019

Het is en blijft het beste Indiase eten van Amsterdam. Maar ze moeten niet slordig worden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diablo
28 mei 2019

De kwaliteit van het eten was hoogwaardig en de smaak was zeer goed. Fingerlikking food, comfordfood, delicious Indian cuisine.

Anoniem
20 mei 2019

Geen rekening gehouden met opmerkingen-veld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucie
2 mei 2019

DO NOT ORDER FROM HERE. The food may be good quality but I wouldn't know because I didn't receive it. I was constantly being fed lies by the staff on the phone that it was 'on its way' until the restaurant closed and I couldn't get in touch again. I guess that 3 hours later around 11pm it arrived, but the delivery man did not even ring my bell, and left it at the door of a random apartment in my building, which I found out only the next morning. They didn't even try to phone me.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
28 april 2019

was zo als iedere keer weer heerlijk !!!

Renzo
24 april 2019

Prima porties smakelijk eten voor een vriendelijke prijs. Keurig op tijd bezorgd. Ook gewoon op het werk. Alleen maar liefde voor deze koningen van de Indiase keuken.

Voormalige vaste klant
19 april 2019
M.
18 april 2019
Roy
15 april 2019
Wouter
13 april 2019

Eten lekker maar duurde heel lang. Ook beetje lauw daardoor

mellema
13 april 2019

het eten was lekker, maar we moesten bijna 2,5 uur wachten, bleek dat de bezorger twee keer bij het foute adres was geweest, heb 3 keer moeten bellen. maar het eten was erg lekker. volgende keer bestellen we om 4 uur en warmen het eten dan zelf op

Rodny
9 april 2019
Melanie
6 april 2019

Het eten was lekker, zoals altijd. Helaas was de tandoorikip niet helemaal gaar. Zonde...

Helen
1 april 2019

Ik hou van Indianse eten maar dit was veels te veel te heet alsof een heel pot chilli was toegevoegd. Oneetbaar, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SL
31 maart 2019
Martin
25 maart 2019

was weer super lekker heerlijke butter chicken en saag paneer bzorging duurde alleen een beetje lang maar dat komt ook denk ik omdat je honger hebt maar was weer een feestje om te eten......./bedankt Mother

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Verheijen
11 maart 2019

50 minuten te laat. Echt veels te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.